invitatii nunta, invitatii botez, accesorii invitatii nunta, invitatii botez, accesorii

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului-link www.anpc.ro

Conditii Legale
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta,.

Accesul şi utilizarea acestui site, cât şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate în acord cu legile române în vigoare. Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificările ulterioare:

 • Legea comerţului electronic - 365/2002
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii
 • Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking
 • Legea semnăturii electronice - 429 / 2001
 • Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000
 • Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677 / 2001
 • Ordinul nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
 • Uniunea Europeana a aprobat noi reguli privind cumparaturile online

  Detinatorii unui magazin online vor avea de respectat noi norme iar cumparatorii care achizitioneaza produse de pe Internet vor avea noi drepturi conform regulilor aprobate ieri de Parlamentul European.

  Cea mai mare preocupare privind vanzarile pe Internet intre statele membre ale Uniunii Europene era pana acum diferenta dintre reglementarile aplicabile in fiecare dintre aceste state.

  Noile reguli stabilite de Uniunea Europeana privind cumparaturile online se vor aplica in toate statele membre ale Uniunii eliminand astfel aceasta bariera.

  Pentru consumatori, noile reglementari prevad ca acestia vor avea dreptul sa se razgandeasca si sa returneze produsele achizitionate dintr-un magazine online in termen de doua saptamani iar daca produsul nu le este livrat in termen de 30 de zile sa renunte la comanda.

  De asemenea, banii platiti de client pentru produs trebuie returnati acestuia in termen de 14 zile daca acesta s-a razgandit si a anulat comanda plasata.

  Dreptul de a putea face cumparaturi in deplina cunostinta de cauza

  O alta masura importanta prevede ca magazinele online sunt obligate sa furnizeze clientilor informatii detaliate privind datele de contact precum si asupra produselor comercializate astfel incat toti clientii magazinelor online sa stie exact ceea ce cumpara iar taxele “ascunse” vor fi complet interzise.

  Livrarea si responsabilitatea asupra coletului

  Termenul de livrare este un punct sensibil pentru orice client al unui magazin online, intrucat orice client doreste sa primeasca produsul comandat la timp.

  Conform noilor reglementari orice bun comandat la distanta trebuie livrat clientului in maxim 30 de zile in caz contrar consumatorul avand dreptul sa anuleze comanda.

  Responsabilitatea privind eventualele distrugeri ale marfurilor in timpul livrarii sau a pierderii va reveni, conform noilor reglementari, comerciantului.

  Normele vor trebui puse in aplicare in  maxim 2 ani de la intarea in vigoare de catre toate tarile membre UE.

   

   

  Cumparaturi online in perioada sarbatorilor:

   

  Pericole si sfaturi de securitate
   autor(i): Andreea Radu 


  Sunt cateva motive pentru care cumparaturile online au devenit foarte populare in ultimul timp: nu trebuie sa cautam locuri de parcare, nu trebuie sa stam la cozi sau sa ne agitam in cautarea cadourilor.

  Perioada sarbatorilor de iarna este cea mai aglomerata din intreg anul pentru comerciantii de pe Internet, dar nu numai pentru ei: G Data se asteapta ca infractorii cibernetici sa ii vizeze si in acest an pe cumparatorii online.

  Peste doar cateva saptamani probabil ca va creste volumul de spam anuntand oferte aparent atragatoare, notificari false de livrari sau de transport maritim de la presupusi comercianti, ce vor sa-i atraga pe destinatari in capcane malware sau de phishing, spun oficialii G Data Software, prezinta 3 dintre pericolele de top intalnite in timpul cumpararii de cadouri online.

  Notificari de transport false

  Cadourile de Craciun sunt livrate, de obicei, prin servicii de coletarie. Infractorii exploateaza asta si trimit e-mail-uri cu notificari de transport sau facturi false. Aceste mesaje sugereaza, de exemplu, ca un anumit pachet nu a putut fi livrat sau ca o noua factura este disponibila in centrul de comenzi. Cand utilizatorul acceseaza link-urile integrate, programe malware se pot instala singure, fara stirea acestuia.

  Acest gen de e-mail-uri contin deseori si un fisier atasat care este, deasemenea, infectat cu malware. Daca utilizatorul deschide atasamentul, malware-ul ar putea descarca un program spyware, care va inregistra toate cheile intrarilor viitoare, de exemplu, datele de logare pentru serviciile de plata sau pentru online banking.

  Oferte irezistibile

  Infractorii ofera produse renumite, de genul ceasurilor luxoase sau branduri ale designerilor cunoscuti la preturi foarte mici. Link-urile integrate directioneaza utilizatorii spre website-uri infectate cu malware sau spre magazine online false de unde datele bancare si nu numai, sunt sustrase pe perioada procesarii comenzii. Acest tip de e-mail-uri sunt adesea usor de identificat dupa subiect: "Christmas Sale, Thousands of luxury goods for under $100".

  Carduri de felicitari de Craciun

  O alta strategie intalnita in aceasta perioada este trimiterea de felicitari electronice false. Acestea pot contine fisiere atasate infectate cu o varietate de tulpini de malware sau link-uri ce duc spre website-uri infectate.

  5 sfaturi de securitate pentru siguranta cumparaturilor online

  1. Aruncati o privire: Inainte de a cumpara, cercetati magazinul online si verificati reputatia acestuia. Aceasta include si citirea termenilor si conditiilor generale, a notitelor legale, verificarea conditiile de livrare si costurile suplimentare. Utilizatorii pot face o scurta cercetare pentru a vedea daca magazinul online are un renume prost.
  2. Plata online: Pe perioada procesului de plata, utilizatorul va verifica foarte atent notificarile din browser pentru a se asigura ca datele sunt transferate criptat. Un lucru important este sa verificati daca exista lacatelul din bara, abreviatia "https" inaintea adresei introduse, background de culoare verde si domeniul desfasurat in partea dreapta.
  3. Direct la cos: In mod ideal, tot spamul ar trebui sters inainte de a fi citit. Utilizatorii ar trebui sa evite deschiderea link-urilor integrate sau a fisierelor atasate. Link-urile ce conduc spre site-uri de online banking, magazine online sau servicii de plati ar trebui introduse manual in browser. In acest sens, ar trebui acordata o mare atentie erorilor de scriere, deoarece infractorii folosesc asta pentru a directiona cumparatorii spre website-uri false.
  4. Inchideti bresele de securitate: Trebuie sa folositi update-uri pentru a va asigura ca sistemele de operare, programele instalate si aplicatiile sunt complet actualizate. Aceasta conditie nu se aplica doar utilizatorilor de computere, ci si utilizatorilor de telefoane inteligente si tablete.
  5. Banking securizat: cand folositi serviciul de online banking, ar trebui sa folositi o procedura dubla de autentificare, daca este posibil.

   

  Autorul acestui site beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale legi-internet.


   

  Utilizarea acestui site presupune acceptarea de catre toti vizitatorii site-ului a obligatiei de a nu copia si de a nu distribui acest site sau fragmente din acest site prin orice mijloace.

  Incalcarea normelor legale privind drepturile de autor atrage raspunderea civila, contraventionala si penala.

  Astfel, oferirea, distribuirea, detinerea ori depozitarea sau transportul, in scopul distribuirii, de marfuri pirat, savarsite in scop comercial se sanctioneaza cu inchisoare de la 3 ani la 12 ani. Promovarea de marfuri pirat prin orice mijloc si in orice mod constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda de la 2.000 lei (RON) la 20.000 lei (RON). In sensul prezentei legi, prin marfuri pirat se intelege toate copiile, indiferent de suport, inclusiv copertile, realizate fara consimtamantul titularului de drepturi sau al persoanei legal autorizate de acesta si care sunt executate, direct ori indirect, total sau partial, de pe un produs purtator de drepturi de autor sau de drepturi conexe ori de pe ambalajele sau copertele acestora.

  Datele clientilor:

   

  Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Este obligatoriu ca adresa de email sa fie corecta. Adresa de email furnizata nu va fi facuta publica si nici nu va fi vanduta.

  • Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

  • Nota de informare privind protectia datelor personale Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice noi suntem obligati de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre vizitatori. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  • Informatii generale colectate si politica utilizarii "cookie": La inscrierea pe situl nostru este posibil ca diferite informatii generale sa fie colectate fie prin formularul de inscriere, fie prin fisierele cookie care sunt stocate pe computerele vizitatorilor. Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand intrati pe paginile noastre. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare. Accesul la informatiile colectate de la tine si reclamele afisate de Google Adsense prin Doubleclick DART cookies.

  • Nu divulgam, nu vindem si nu impartasim informatiile primite de la tine si de la alti vizitatori. Totusi, noi vom coopera si inmana aceste informatii la cererea explicita a organelor judecatoresti.

  • Reclamele afisate de Google, folosesc fisierele cookie DART. Aceste fisiere cookie sunt folosite pentru afisarea unor reclame bazate pe vizita ta pe acest sit si pe alte site-uri de internet. Poti alege sa nu folosesti aceste fisiere cookie DART prin vizitarea retelei de publicitate Google si politicii de confidentialitate si utilizare Google..

  • Pareri feedback si cerere de informatii: Oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. Modificari si schimbari ale politicii de confidentialitate Este posibil ca politica noastra de confidentialitate sa fie modificata. Orice modificari vor fi publicate in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati.

  Pretul produselor

   

  Rezerv dreptul de a modifica pretul produselor afisat pe site, precum si promotiile aferente.

  Pretul produselor este acelasi indiferent de metoda de plata aleasa, dar pot aparea costuri suplimentare de expeditie care sunt suportate de client.

  Deasemenea in cazul in care solicitati rambursarea banilor, taxele si comisioanele se suporta de catre client, atat pentru returul banilor cat si trimiterea si returul coletului achizitionat.

  Taxele se scad din pretul pe care clientul la platit pe coletul achizitionat de pe situl invigoare.

  Pretul pe care il veti plati si respectivele taxe sunt afisate la formularul de comanda la momentul cand ati efectuat comanda.

  Livrarea produselor:

  Livrarea produselor se face in mod normal prin curierat sau direct, prin intermediul internetului.

  • Prin curier: Ne rezervam dreptul sa nu onoram acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens.

  • Prin Internet: Livrarea se face prin intermediul unui link ce permite descarcarea produsului, sau atasarea acestuia in adresa de email a cumparatorului.

  Obligatiile clientului si Onorarea Comenzi:

  Clientul are obligatia sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare, in cazul in care a optat pentru comanda prin curier. Pentru descarcarea manualului direct de pe Internet, clientul are obligatia de a urma informatiile simple care ii sunt oferite dupa achitarea manualului.

  Furnizorul livreaza produsele prin serviciul de mesagerie al Postei Romane sau prin firma de curierat specificata, iar clientul va suporta taxele de livrare precizate, precum si orice alte costuri cuplimentare de transport care survin ca urmare a solicitarii unor conditii speciale, expedierea prin curier in alte localitati decat cele in care exista agentie a curierului, etc.

  Conform legislatiei in vigoare, prin efectuarea comenzii si primirea mail-ului de confirmare a acesteia, intre parti ( magazin online si client) s-a incheiat un contract la distanta. In baza acestui contract, clientul este obilgat sa ridice coletul cu marfa comandata, a magazinului online considera acest contract titlu executoriu pentru prejudiciile ce ii pot fi aduse prin neridicarea coletului, iar clientul accepta acesti termeni contractuali.

  CONFORM Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008:

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare produsului de pe acest site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 12 ore de la efectuarea comenzi.

  Consumatorul are responsabilitatea si obligatia sa onoreze comanda in momentul in care este solicitat de catre operatori Postei Romane prin avizul postal sau mailul de ormorare a comenzi primit de la cumparator.

  Aveti dreptul de a comanda doar daca aveti varsta minima de 18 ani, in caz contrar vor fi trasi la raspundere parintii sau tutorii pentru cheltuielile si daunele provocate de expedierea coletelor neridicate.

  Consumatorul este rugat sa respecte randuriile de mai sus, in caz contrariu va încălca o dispozițiune legală imperativă sau prohibitivă - este considerata FRAUDA si este pedepsita conform legiilor in vigoare.

  Colete neridicate si returnate.

  In cazul neridicari coletului clientul se obliga sa achite ca daune si despagubiri,interese in valoarea de 30 Lei pentru transportul tur-retur+magazinaj. In caz contrar se aplica clauza " Nerespectarea Termenelor Si Conditiilor In Viguare De Pe Aceasta Pagina Web" .

  In cazul in care este cu adevarat vina curierului sau a Postei Romane ca nu vi s-a eliberat coletul va trebui sa ne achitati aceeasi suma de 30 de Lei si sa faceti reclamatie vinovatului pentru a va despagubi.

  www.nuntabotez.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

  Depistarea datelor false.

  Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, Ip, agent utilizator, referer.

  Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor in cauza.

  Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon sau e-mail in termen limita de max 12 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina “comanda” si cu preturile produselor.

  Conditii pentru returnarea produselor.

  Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa comenzi_nuntabotez@yahoo.com, in atentia Serviciului Juridic.

  In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client 30 lei tur+retur+magazinaj. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.

  Returnarea produselor se va face prin curierul Postei Romane se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate scazand din pretul acestora suma datorata pe tur+retur+magazinaj, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet.


   

  Declinarea responsabilitatii.

  Tinand cont de legislatia in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.

  • diferente intre imaginea unui produs din magazin, asa cum era apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diefrente care se refera la culoare, nuanta, etc.

  • defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin.

  • disponibilitatea in stoc a produselor afisate, acestea fiind comercializate in limita stocului. Din acest motiv este posibil ca magazinul sa nu poata onora o anumita comanda daca produsul solicitat nu mai este in stoc, situatie in care produsele lipsa se vor scadea din valoarea totala, sau se vor inlocui cu produse similare, dupa consultarea cu dumneavoastra. Clientul poate solicita o anumita variata pe care o considera favorabila.

  • intarzierile la livrare datorate furnizorilor nostri, curierului/postei sau din alte motive.

  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

  • informatiile eronate furnizate de cumparator.

  • furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic, cerandu-i-se cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda.

  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.


   

  Informatii, Comunicari Cei care acceseaza/viziteaza situl www.nuntabotez.ro

  Se pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail atat www.nuntabotez.ro timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

  In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

  Frauda

  Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.nuntabotez.ro , de a afecta serverul pe care ruleaza situl va fi considerata tentativa de frauda,www.nuntabotez.ro rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

  Modificari:

  In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

  Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.

   

   

 

Intrebari frecvente:

1.adaugaţi produsul

2.verificaţi produsul, textul,cantitatea să fie cele dorite

3.urmariţi linkul mergi la casă

4.completaţi formularul de comandă, completaţi toate campurile şi bifaţi toate formularele

5.adăugaţi textul în caseta de text 6.efectuaţi comanda online

6.după efectuarea comenzii primiţi un email de raspuns cu precizarea comanda dvs. a fost primita

7.primiti textul scris aşa cum o să apară pe invitaţie în circa 3 zile

8.verificati textul şi daţi un răspuns de genul ok-bun de tipar sau faceţi observaţii asupra acestuia. Vă rugăm să faceţi observaţiile in scris pe email cu precizarea numelui cu care ati efectuat comanda.

9.lucrăm comanda dumneavoastra şi o expediem in cel mai scurt timp posibil.

10.faceti plata asa cum am stabilit de comun acord

______________________________________________________________

 

Preţul afişat se referă la un singur produs, dacă în pagina produsului nu este menţionat altfel (ex-set)

Produsul se livrează neasamblat, astfel încât montajul să poată fi făcut uşor

Asamblarea se poate face contra cost-0.8 lei pe bucata

Vă rugăm să specificaţi faptul că doriţi ca produsele să vă fie livrate asamblate

Bunul de tipar-înainte de finalizarea comenzii primiţi prin e-mail o machetă pe care este necesar să aprobaţiprin email, specificând numele

Vă rugam să citiţi cu atenţie textul şi datele dvs, pe litere, încat să nu  vă scape absolut nimic!!!

Personalizarea se poate face alegând unul din textele noastre sau cu textul dumneavoastră, dar numai cu fonturile noastre.

Textele pot fi înscripţionate în orice limbă.

 _________________________________________________________________________

Cum comand?

Comenzile se preiau pe site, folosind interfaţa magazinului, completând fiecare rubrica. Dacă nu vă descurcati, sunati-ne! 0729232327

Preţul afişat este pentru 1 bucata din fiecare produs, dacă nu este specificat altfel, (exemplu - set) 

Poza şi asamblarea nu sunt incluse în preţ. Acestea se percep separat. Poza mica este 0,5 (max 5x5 cm), poza mare este 0,8 lei (9x13cm, 10x15 cm) pe fiecare bucată. Acestea sunt executate la un centru foto.

Textul de personalizat puneţi-l în pagina a treia, chenarul mare unde scrie "introduceţi textul aici" (copy-paste)

Vă rugam să specificaţi dacă doriţi ca produsele să vă fie livrate ansamblate (contra cost-0.25 lei pe fază până la realizarea întregului ansamblu)

___________________________________________________________________________________________

Cum plătesc?

Plata se poate efectua astfel :

1-prin Posta Romana- înainte de primirea coletului, în baza facturii proforma, în contul bancar specificat în factură. Ridicaţi coletul de la Poştă. Nu achitati nimic, acolo.

2-la trimitere expeditie prin Fan Courier, ramburs la primirea coletului. Costul include transportul coletului şi întoarcerea banilor la noi (platiţi cca. 35 lei transport).

3-la trimitere expediţie prin Fan Courier- plătiţi prin banca în contul specificat în factură-transportul este suportat de noi

___________________________________________________________________________________________

Vă rugăm să cititi cu atenţie termenii şi condiţiile de furnizare înainte de a efectua o comanda.

 

 

 

 

  invitatii nunta, invitatii botez, accesorii mireasa, meniuri nunta, marturii nunta, marturii botez, aranjamente cu baloane, flori, foto, videofilmari, pahare miri,preturi excelente, modele deosebite, livrare rapida in Romania, livrare in strainatate, plata ramburs la primirea coletului, discounturi in extra sezon, reduceri pentru pachete, parteneriate cu organizatorii de evenimente,

Firma noastra va onoreaza comanda in circa 5 zile lucratoare prin FAN COURIER

 pentru urmatoarele orase:Abrud, Adjud, Agnita, Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Alesd, Anina, Aninoasa, Arad, Avrig, Azuga, Babadag, Bacau, Baia Mare, Bicaz, Bistrita, Blaj, Borsec, Botosani, Brasov, Breaza, Brăila, Bucuresti, Buzau, Barlad, Calarasi, Caransebes, Carei, Cernavodă,  Cluj-Napoca, Constanta, Costesti, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Curtici, Campeni, Campia Turzii, Campina, Campulung, Campulung-Moldovenesc, Calarasi, Deva, Dorohoi, Drobeta-Turnu Severin, Dragasani, Dumbraveni, Darmanesti, Eforie, Fetesti, Fieni, Filiasi, Focsani, Fagaras, Galati, Geoagiu, Gherla, Giurgiu, Gura Humorului, Gaesti, Hateg, Horezu, Hunedoara, Husi, Iasi, Lugoj,  Lupeni,  Mangalia,  Marghita,  Medgidia,  Medias,  Miercurea Ciuc,  Mioveni,  Mizil,  Moinesti,  Moreni, Motru , Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Orastie, Orsova, Otopeni, Otelu Rosu, Pascani, Petrila, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Plopeni, Pucioasa,  Reghin, Resita, Roman, Rovinari, Rosiori de Vede, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Rasnov, Rădăuti, Salonta, Satu Mare, Scornicesti,  Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Simeria, Sinaia, Siret, Slatina, Slobozia, Sovata, Strehaia, Suceava,  Sulina, Sangeorz Bai, Sannicolau Mare, Tecuci, Timisoara, Toplita, Tulcea, Turda, Turnu Magurele, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures,  Targu Neamt, Targu Ocna, Targu Secuiesc, Tarnveni, Vaslui, Vatra Dornei, Vulcan, Valenii de Munte, Zalau,  Zimnicea  si unde ajunge Fun Curier

TELEFONUL CONSUMATORILOR

021.9551

Apelarea numarului 021.9551 poate fi taxata in functie de tipul de abonament detinut de consumator.

Se pot obţine informaţii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamaţie în atenţia Comisariatelor Judeţene

pentru Protecţia Consumatorilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comerciantii care au activitati economice la distanta (inclusiv vanzari online, dar si prestari de servicii online) sunt obligati incepand cu Ianuarie 2016 sa ofere o noua facilitate de solutionare a litigiilor cu consumatorii.

Aceasta reglementare se aplica conform Regulamentului nr.523/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de achizitie online.

Toti comerciantii din Uniunea Europeana care incheie contracte de vanzare sau prestare servicii online la distanta trebuie sa furnizeze pe paginile lor de internet (siteuri, magazine online) un link in format electronic catre platforma SOL – Solutionarea Online a Disputelor.

Platforma SOL este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana pentru a facilita rezolvarea disputelor intre comercianti si consumatori in entitati de tip SAL, adica cele care pot rezolva litigiile in afara instantelor de judecata (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs).

Solutionare litigii online 

Soluționarea on-line a litigiilor


Cos de cumparaturi
Cosul este GOL

 

-sunaţi pentru verificare stoc- 0729 23 23 27

-transport gratuit prin poştă sau curier conform cu opţiunile de plată şi transport

-livrarea 5 zile lucrătoare 

-produsele se livrează neasamblate

-pretul afişat nu conţine montajul

-personalizarea se face cu orice text

-pretul afişat  sub 100 buc nu conţine scrierea

Preţuri scriere invitaţii

cantitate

pret scriere

20 la 100

39 lei setul

peste 100

GRATUIT!!!

 

Preţuri scriere meniuri, plicuri bani,

carduri, etichete

carduri A7, A6, A5, nr. de masă, cutii marturii

preţ carton +25 lei orice cantitate

meniuri

preţ carton +35 lei orice cantitate

etichete marturii 2,5x5cm

0.6 lei bucata

plicuri bani cu nume

1 leu bucata

plicuri bani fără nume

0,49 lei bucata

print nr. de masă pe meniu

0,59 lei bucata

montaj

0,8 lei bucata

poză mică

0,5 lei bucata

poză mare

1 leu bucata

 

 

BLOG

intră aici !

nuntabotez.ro blog info
texte - sfaturi - traditii

 

 

Dă-ne un like!

facebook.com/pagină

Fii prietenul nostru!

facebook.com/fanclub

Recomandat de Mireasa.ro

Nuntabotez.ro website reputation
Nuntabotez.ro Pagerank

 locaţie magazin

www.facebook.com

/pg/nuntabotez.ro/photos/